RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZE YOĞUN İLGİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZE YOĞUN İLGİ
3 gün devam eden Ramazan etkinliklerimiz, 2 gün süren 23 Nisan Çocuk şenliğimizin ardından, Tarık Genç’in tasavvuf müziği konseri ile son buldu

Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 3 gün devam eden Ramazan etkinliklerimiz, 2 gün süren 23 Nisan Çocuk şenliğimizin ardından Tarık Genç’in tasavvuf müziği konseri ile son buldu. Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan etkinliklere yoğun ilgi gösteren Akyazılılara teşekkür etti.

Akyazı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocukların ve Akyazılıların güzel vakit geçirmeleri için ilçe merkezinde düzenlediğimiz ve 3 gün süren Ramazan etkinlikleri sona erdi. Etkinliğin 2 günü 23 Nisan Çocuk Şenliği ile çocuklarımız harika vakitler geçirirken, Etkinliklerin üçüncü ve son gününde Tarık Genç tasavvuf müziği konseri ile Akyazılılarla buluştu. Çarşı içinde gerçekleştirilen konsere Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın yanı sıra Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan, siyasi parti temsilcileri ve Akyazılı vatandaşlar katıldı. Semazen gösterisinin de yapıldığı programa yoğun ilgi gösteren Akyazılılar, zaman zaman söylenilen eserlere eşlik etti.

Üç gün süren Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi gösteren Akyazılılara teşekkür eden Belediye Başkanımız Bilal Soykan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızın güzel vakit geçirmeleri ve bayramlarını doyasıya yaşamaları için düzenlediğimiz etkinliklerimizin sonuna geldik. İlk iki gün çocuk eğlenceleri ve Hacivat- Karagöz gösterileri ile geçen etkinliklerimizin son gününde hemşerimiz olan Tarık Genç kardeşimizin tasavvuf müziği eserlerini dinledik. Akyazılı hemşerilerimiz üç gün boyunca yapılan tüm etkinliklerimize yoğun ilgi gösterdiler. Bu ilgi bizleri de oldukça memnun etti. Özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok değerli. Akyazı Belediyesi olarak çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza yönelik bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.