AKYAZI İÇİN HAYAL ETTİKLERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ AKYAZI İÇİN HAYAL ETTİKLERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
Belediye Başkanımız Bilal Soykan yapılan çalışmalar için personellerimiz ile bir araya geldi

Fen İşleri, Destek Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü personellerimiz ile bir araya gelen ve yapılan çalışmalar için teşekkür eden Belediye Başkanımız Bilal Soykan, “ Akyazı için hayal ettiklerimizi hep birlikte hayata geçiriyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan, Eylül ayında Ömercikler Mahallesi’nde başlatılan ‘Çarşı İçi Güzelleştirme Projesi’nin tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Zabıta Müdürlüğümüzde çalışan personellerimiz ile bir araya geldi ve gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti. Kuzuluk Şantiyemizde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın yanı sıra Başkan Yardımcılarımız Mehmet Çakmak, Mehmet Öztürk ve Ali Özer, birim müdürlerimiz ve personellerimiz katıldı.

Belediye çalışanlarımız ile birlikte yemek yiyen Başkanımız Bilal Soykan sonrasında ise bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalar için belediye personellerimize teşekkür eden Başkan Bilal Soykan, “Gayretli çalışmalarınızdan ötürü her birinize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Çarşı içi güzelleştirme projemiz vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazandı. Bu başarıda hepimizin emeği var birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz ”dedi.

Belediye Başkanımı Bilal Soykan devam eden konuşmasında; "Göreve geldiğimiz günden itibaren yaklaşık iki buçuk yılda 170 bin ton asfalt attık. Akyazı Belediyesinin bugüne kadar yaptığı en büyük kamulaştırmayı yaptık ve Yahyalı bağlantı yolunun 5 milyon 700 bin liralık kamulaştırma bedelini ödemiş olduk. 20 yıldır Akyazı’nın gündeminde olan bu projeyi de başlattık. Yine 43 milyon lira ile Akyazı tarihinin en büyük yatırımı olan Spor Kompleksi’nin temelini de önceki ay attık. İnşaat tüm hızı ile devam ediyor.  Tarihi işlere imza atıyoruz. Allah nasip ederse daha çok işlere imza atacağız. Bu başarılarda bütün arkadaşlarımızın emeği var. Bunların hepsini birlikte yaptık birlikte yapmaya da devam edeceğiz." dedi...