AKYAZI'YA YENİ BİR GİRİŞ KAZANDIRACAĞIZ AKYAZI'YA YENİ BİR GİRİŞ KAZANDIRACAĞIZ
2022 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

‘Akyazı’ya yeni bir giriş kazandıracağız’

2022 yılının ilk meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanımız Bilal Soykan, “Yahyalı bağlantı yolu için 65 parselin kamulaştırması için 5 milyon 705 bin 579 lira bedeli yatırdık ve yer sahipleri ile görüşmelere başlayacağız. Akyazı’ya yeni bir giriş kazandıracağız” dedi.

Ocak ayı Meclis toplantımız Belediye Başkanımız Bilal Soykan başkanlığında gerçekleşti. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü yılın ilk meclisinde Başkanımız Bilal Soykan meclis üyelerimize belediyenin bir aylık çalışmalarını içeren bir video izletti. MHP’li Meclis Üyesi Ergün Öztürk yapılan çalışmalardan ve hazırlanan videodan dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti.

Sunum sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Bilal Soykan, “Gördüğünüz gibi ilçemizin her köşesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Geçtiğimiz yıl çarşı içi hakkında vermiş olduğumuz sözümüzü tuttuk ve gerçekten güzel oldu. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan memnun kaldı. Spor Kompleksi projemizde de çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Yılbaşı gecesi saat 00.00’a kadar çalışmalar sürdü bende oradaydım. 2 bin 100 metreküp temel betonu atıldı. Gençlik merkezinin de ikinci katının hasır betonu yarın atılacak. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde açılışını yapacağız” dedi.

Yahyalı Bağlantı Yolu hakkında da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Akyazı’nın 20 yılı aşkın süredir gündeminde olan bu projemizi hayata geçireceğiz. Yılbaşından önce 54 parsel yılbaşından sonra da  11 parsel için toplam 5 milyon 705 bin 579 lira  bankaya kamulaştırma bedellerini yatırdık. Şimdi yer sahipleri ile görüşmeye başlayacağız ve Akyazıya yeni bir giriş kazandıracağız” dedi.

Başkanmız Bilal Soykan’ın ardından Belediyemiz Veteriner Hekimi Leyla Coşkun meclis üyelerini bakımevinde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Coşkun, “ Diğer il ve ilçe belediyelerine örnek olmaktayız. Hemen hemen her gün bakımevimizde onları ağırlıyoruz neler yaptığımızı anlatıyoruz. Daha da iyi duruma geleceğiz. İhbarlar doğrultusunda ve rutin olarak sokak hayvanlarını bakımevimizde aşılıyoruz, kısırlaştırıyoruz ve çipliyoruz. Sonrasında da tekrar doğal yaşam alanlarına iade ediyoruz” dedi.

Gündem dışı konuşmalarda söz alan AK Partili Meclis Üyesi Yılmaz Taşdelen, Belediyemizin 2021 yılında yaptığı faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Taşdelen, “Akyazı’mızı çok daha güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Sayın Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gündem dışı konuşmalar sonrasında gündem maddelerinin görüşülmesine başlanırken, 6 madde karara bağlandı.