ÖMERCİKLER MAHALLESİ SICAK ASFALT İLE TAÇLANDI ÖMERCİKLER MAHALLESİ SICAK ASFALT İLE TAÇLANDI
İlçemiz merkezi çarşı içi güzelleştirme çalışmaları kapsamında başlatılan ve süratle devam eden çalışmalarda Akyazı Belediyesi ekipleri tarafından Sıcak asfalt serilmeye başlandı.

İlçemiz merkezi çarşı içi güzelleştirme çalışmaları kapsamında başlatılan ve süratle devam eden çalışmalarda Akyazı Belediyesi ekiplerimiz tarafından Sıcak asfalt serilmeye başlandı.

İlçemize merkezinde Agdaş, Sedaş, Saski, Türk Telekom ve Belediye ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla süratle devam eden Ömercikler Mahallesi güzelleştirme çalışmaları kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan ve dekoratif kilitli parke ile bordür döşemesi işlemi bitirilen yerlerde Akyazı Belediyesi ekiplerince Sıcak asfalt serilmeye başlandı.

Agdaş, Sedaş, Saski, Türk Telekom ve Belediye ekiplerimiz tarafından süratle yürütülen İlçemiz merkezi çarşı içi güzelleştirme çalışmaları sayesinde bu bölgede uzun yıllar boyunca bir daha yol bakım onarım, Alt yapı çalışması bakım gibi işler gerekmeyecek. Altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde Asfalt hazırlıklarını tamamlayan ve yol düzeltme çalışmaları bitiren Akyazı Belediyesi ekiplerimiz Sıcak asfalt serimi de yaparak çalışmaları taçlandırdı.