YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALİ İNCI DEN ZİYARET YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALİ İNCI DEN ZİYARET
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve 25. Dönem Milletvekilimiz Sn. Ali İnci ilçemize ziyarette bulundu. Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ile birlikte İlçe merkezinde yürütülen Ömercikler mahallesi güzelleştirme çalışmalarını yerinde incelediler

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve 25. Dönem Milletvekilimiz Sn. Ali İnci ilçemize ve Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan'a ziyarette bulundu.Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ile birlikte İlçe merkezinde yürütülen Ömercikler mahallesi güzelleştirme çalışmalarını yerinde incelediler.

İlçemize merkezinde Agdaş, Sedaş, Saski, Türk Telekom ve Belediye ekiplerimizle süratle devam eden çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ve Ak parti ilçe başkanımız Mesut Ekrem ile birlikte yerinde inceleyen Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve 25. Dönem Milletvekilimiz Sn. Ali İnci İlçe merkezi güzelleştirme çalışmalarını oldukça beğendiğini ifade etti.

Çalışmaları inceleme esnasında ilçe merkezinde bulunan esnaflara da ziyarette bulunan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve 25. Dönem Milletvekilimiz Sn. Ali İnci, Belediye Başkanımız Bilal Soykan ve İlçe Başkanımız Mesut Ekrem esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundular.

Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamasında "Her mahallede, her cadde ve sokakta bizleri bağrına basan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. İlçemize ve ilçemiz Halkına Hizmetkar olmaya devam edeceğiz" dedi