BAKAN YARDIMCISI HASAN ALİ ÇELİK’TEN AKYAZI’YA ZİYARET BAKAN YARDIMCISI HASAN ALİ ÇELİK’TEN AKYAZI’YA ZİYARET
Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekilimiz sayın Hasan Ali Çelik, Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan’ı ziyaret ederek Ömercikler Mahallesi’nde devam eden güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekilimiz sayın Hasan Ali Çelik, Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan’a ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ziyaretin ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekilimiz sayın Hasan Ali Çelik’e Ömercikler Mahallesi’nde devam eden ‘Çarşı İçi Güzelleştirme’ projesini gezdirerek  çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan yardımcısı Çelik'e AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve Akbelde AŞ. Genel Müdürü Feyzi Bora’da eşlik etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya eski Milletvekilimiz sayın Hasan Ali Çelik, Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan, Ak Parti İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ve Akbelde AŞ. Genel Müdürümüz Feyzi Bora ile birlikte bir yandan çalışmaları incelerlerken öte yandan da  esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Çarşı içinde yapılan incelemelerin ardından Bakan yardımcımız Hasan Ali Çelik, Belediye Başkanımız Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ve Akbelde AŞ. Genel Müdürümüz Feyzi Bora, Akyazı Ticaret Borsası Başkanımız Ali Şener Bayraktar’ı ziyaret ettiler.