3 MAHALLEMİZDE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ 3 MAHALLEMİZDE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Sakarya Büyükşehir Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Bedilkadirbey (Balballı), Bediltahirbey ve Gebeş Mahallemizde toplamda 14 kilometre yeni içme suyu hattına kavuştu.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan; Mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, Saski Genel Müdürlüğümüze teşekkür etti. 400 aboneye ulaşacak olan yeni su hattının mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.