4 MAHALLEMİZDE 2.ETAP 6000.mt ALT YAPI ÇALIŞMASINA BAŞLADI 4 MAHALLEMİZDE 2.ETAP 6000.mt ALT YAPI ÇALIŞMASINA BAŞLADI
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından 4 Mahallemizde ( Gazi Süleyman Paşa, Konuralp, Yunus Emre ve Yeni Mahalle ) 2. Etap 6.000 Metre Alt Yapı ve Kanalizasyon çalışmaları için ihale süreci bitmesinin ardından gerekli yapım çalışmalarına başlanıldı.

Çalışmalar bittiği zaman 4 mahallemizin (Gazi Süleyman Paşa, Konuralp, Yunus Emre ve Yeni Mahalle) alt yapı ve kanalizasyon problemi önemli ölçüde çözülmüş olacaktır.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye ve Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne teşekkür ederiz.