BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI
Birlik beraberlik kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan “Geleneksel Aşure Günü“ etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Bilal Soykan Cuma namazı çıkışında Akyazılı hemşerilerimize aşure ikram etti.

Birlik beraberlik kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan “Geleneksel Aşure Günü“ etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Bilal Soykan, Cumhuriyet Başsavcımız Ufuk Turan, Ak Parti İlçe başkanımız Mesut Ekrem, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız Ali Dertli, Akyazı Belediyesi Meclis Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlar Derneği başkanımız Yaşar Kahraman, Belediye Başkan yardımcılarımız ile birlikte Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii, Cevat Ayhan Camii ve Baraka camii önünde Cuma namazı çıkışında Akyazılı hemşerilerimize 5000 kişilik aşure ikramında bulundurlar.