30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 99. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI 99. YILI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI
30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlenen bisiklet turu ve halk yürüyüşü; Akyazı Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü önünden başlayarak Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde sona erdi.

İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Başsavcımız, Parti başkanlarımız Polis ve jandarma eşliğinde gençlerimiz birlikte bisiklet turu ve halk yürüyüşü gerçekleştirildi.

Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde toplanan vatandaşlarımız, Emekli Öğretmen Kenan Certel eşliğinde; Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve 10. Yıl marşını söyleyerek 30 Ağustos Zafer bayramını coşkuyla kutladı.