30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI FİNALİ
30 Ağustos Zafer Bayramı Merhum Ali Naci Fazlıoğlu anısına düzenlenen U-12 Futbol turnuvasında finale kalan Sakarya Futbol kulübü ile Bolu Spor arasında gerçekleşti.

Akyazı Kaymakamımız Sn. Yakup Güney, Belediye Başkanımız Sn. Bilal Soykan, Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Ufuk Turan, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Mesut Ekrem,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sn. Ali Dertli ve Belediye Meclis üyemiz Sn. Furkan Çakıroğlu final maçını tribünden izlediler.

Oynanan final maçında Bolu Spor Sakarya Futbol Kulübünü 1-0 yenerek şampiyon oldu.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız 1. Olan Bolu spora şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

Belediye Başkanımız Sn. Bilal Soykan; Bu yıl 3. Sü düzenlenen turnuvada 1. Olan Bolu sporu tebrik ederek, katılan tüm sporculara teşekkür etti.