ÇOCUK ŞENLİĞİ 2.GÜNÜ MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU ÇOCUK ŞENLİĞİ 2.GÜNÜ MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU
Belediyemiz tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ikinci ve son gününde yine yoğun bir katılımla tamamlanırken çocuklar yapılan şenliklerde doyasıya eğlendi.

Belediyemiz tarafından düzenlenen Çocuk Şenliğimizin ikinci ve son gününde yine yoğun bir katılımla tamamlanırken çocuklar gönüllerince doyasıya eğlendi.

Belediyemiz tarafından organize edilen Çocuk Şenliğimize  ikinci gününde etkinliğe ilk günden daha da fazla katılım oldu. Akyazı Atatürk Stadında gerçekleşen Çocuk Şenliğimizin ikinci gününde birbirinden havalı oyuncaklar ve oyun parkurlarında eğlenen çocuklar, jonklör, sihirbaz, Kukla Show, karnaval yiyecekleri,  panayır oyunları, yarışmalar, Akyazı Belediyesi Sokaktan sanata ekibimiz tarafından hazırlanan tiyatro ve palyaço oyunları ve eğlenceli sunumlarla muhteşem bir hafta sonu geçirerek gönüllerince eğlendiler.

İlk gün yapılan etkinliği kaçıranlar 2 günü fırsat bilerek Akyazı Belediyesi Çocuk Şenliğimize katıldılar. Saat 18:00’de başlayan Çocuk Şenliğimiz gece 00.00’a kadar sürerken ilk gün olduğu gibi yine dolu dolu geçti.

Baştan sona tamamen ücretsiz olarak düzenlenen Çocuk Şenliklerine 7’den 70’e tüm Akyazılılar yoğun bir teveccüh göstererek katılırken şenliğimize katılanlara çeşitli ikramlar ve sürpriz hediyeler de verildi.

Programın finalinde konuşma yapan Akyazı Belediye başkanımız Bilal Soykan “İlçemizde böyle bir Çocuk Şenliğine ihtiyaç olduğunu biliyorduk ama bu kadar yoğun bir katılım olacağını beklemiyorduk. Hakikatten çocuklarımızın annelerimizin babalarımızın böyle bir etkinliğe ihtiyacı varmış zaten yola çıkarken de inşallah bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz demiştik. Yapılan bu etkinliğimizi ailelerimiz, çocuklarımız beğendilerse tekrardan istiyorlarsa seneye de yine daha da iyi hazırlanarak ve tekrar tekrar görevde olduğumuz süre içerisinde yine ilçemizde sürdüreceğiz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bayram tatiline de biraz öncesinden başlamış olduk, çok güzel bir etkinlik oldu. Tüm Halkımızın şimdiden Kurban Bayramını tebrik ediyor, Hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi

Finalde ise Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan Programın gerçekleşmesinde yoğun bir emek gösteren Belediye Başkan yardımcılarına, birim müdürlerine, tüm belediye çalışanlarına Adafest ekibine teşekkür ederek günün anısına sahnede toplu hatıra fotoğrafı çekildi.