AKYAZI BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ 1.GÜNÜ ÇOŞKUYLA KUTLANDI AKYAZI BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ 1.GÜNÜ ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Belediyemiz tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ilk gününde Akyazılıların yoğun katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.

Akyazı Yenicami ve Gazi Süleyman paşa Camii önünde toplanan yüzlerce çocuk kendilerine eşlik eden polis ve jandarma ve zabıta ekipleri, bando takımı ve kortej eşliğinde Belediye Başkanımız Bilal Soykan ile birlikte Akyazı Atatürk stadına yürüdüler. Saat 16:00’da yapılan açılışla Akyazı Belediyesi Çocuk şenliklerinin 1.günü başlatıldı.

Belediyemiz tarafından organize edilen Çocuk şenliklerine ilk gününde oldukça yaoğun bir katılım oldu. Akyazı Atatürk Stadında gerçekleşen Çocuk Şenliklerinin ilk gününde birbirinden havalı oyuncaklar, oyun parkurları, bando ve kortej ekipleri, jonklör, sihirbaz, Buble Show, karnaval yiyecekleri,  panayır oyunları, yarışmalar ve eğlenceli sunumlarla harika bir öğleden sonrası yaşayan çocukları gönüllerince eğlendiler.

Açılış ve selamlama konuşmalarını yapan Akyazı Kaymakamımız Sn. Yakup Güney ve Akyazı Belediye Başkanımız Sn. Bilal Soykan yoğun bir katılımla Akyazı Belediyesi Çocuk şenliklerimize ilgi gösteren tüm Akyazılılara teşekkür ettiler.

İlk gün yapılan etkinliği kaçıranlar için Akyazı Belediyesi Çocuk Şenlikleri 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 18:00’de yapılacak açılışla Akyazı Atatürk stadında 2.gününde yine devam edecek. Saat 23.00’e kadar sürecek etkinlikler ilk gün olduğu gibi yine dolu dolu geçecek.

Belediyemiz tarafından 03- 16 Yaş arası çocuklar için düzenlenen Çocuk Şenliğine katılım ücretsiz olup katılanlara çeşitli ikramlar ve sürpriz hediyeler verilecektir. Tüm halkımız çocuk şenliklerine davetlidir.