AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ YUNUS TEVER’DEN AKYAZI’YA ZİYARET AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ YUNUS TEVER’DEN AKYAZI’YA ZİYARET
AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan ve İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ile birlikte Yahyalı ve Kabakulak, Kızılcıkorman, Çatalköprü, Sukenarı ve Osmanbey Mahallelerimizi ziyaret etti.

AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ YUNUS TEVER’DEN AKYAZI’YA ZİYARET

İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrasında sıklıkla ilçemize gelerek mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever bugün ziyaretler kapsamında Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan ve İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ile birlikte Yahyalı ve Kabakulak, Kızılcıkorman, Çatalköprü, Sukenarı ve Osmanbey Mahallelerine ziyarette bulundular.

Yahyalı ve Kabakulak Mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarla ile sohbet eden, AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever, Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan ve İlçe Başkanımız Mesut Ekrem vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinleyerek notlar aldı. İlçede yaşanan sel felaketinden dolayı da hem mahalle muhtarlarına hem de vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.