HANYATAK MAHALLESİNDE DAR OLAN YOLLAR GENİŞLETİLİYOR HANYATAK MAHALLESİNDE DAR OLAN YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekiplerince Yol bakım onarım çalışmaları kapsamında Hanyatak mahallesinde dar olan yolların genişletilmesi çalışmalarına başlandı. Hızla devam eden ve Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan'ın da yakından takip ettiği çalışmalarla Hanyatak mahallesinde yollar bazı noktalarda dar olması sebebiyle trafik akışının bu dar olan yerde rahatlatılması, yol trafik emniyetinin sağlanması ve olası kazaların önüne geçilmesi, ulaşım güzargahı seçeneklerinin artması hedeflenirken aynı zamanda yolların güzelleştirilmesi de sağlanıyor.