BAŞKAN SOYKAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SOYKAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Belediye Başkanımız Bilal Soykan yangın nedeniyle mağdur olan Nasuf Civelek'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak olayla ilgili bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan, Sakarya İtfaiye Daire Başkanımız A. Orhan Arancı, Ak Parti ilçe Başkanımız Mesut Ekrem ve Belediye Başkan yardımcımız Ali Özer ile birlikte ilçemiz Osmanbey Mahallesi, Osmanbey Sokak Cami Lojmanı arkasında ikamet eden Nasuf Civelek'in dün gece saatlerinde ahır ve samanlığında çıkan yangın sebebiyle Çok sayıda hayvanı telef olurken ahır ve samanlığı kullanılamaz hale geldi.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan yangın nedeniyle mağdur olan Nasuf Civelek'e geçmiş olsun ziyaretinde ve dileklerinde bulunarak olayla ilgili bilgiler aldı.