ALT YAPI GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR ALT YAPI GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından İlçe genelinde başlatılan altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İlçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşme ve yazışmalarının tamamlanmasının ardından hızla başlayan yağmursuyu hattı Alt yapı güçlendirme çalışmaları Akyazı kaymakamlık binası çevresinden başlayarak şehit Furkan çelik caddesine kadar devam ediyor.
Sıcak asfalt serimi çalışmaları öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasına ve sorunsuz hale getirilmesine önem veren ekiplerimiz; çalışmalar kapsamında Akyazı Kaymakamlığı önü ve çevresi ve kaymakamlık yolu, Atatürk Heykeli tören alanı çevresi, Konuralp İlköğretim önü, Necati Temel Caddesi 8005 – 8008 - 8014 - 8016 - 8018 – 8019 – 8021 No’lu sokaklar, Aşevi çevresi, Şehit Furkan çelik caddesine kadar çeşitli çap ve ebatlarda yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 1338 metrelik yağmur suyu hattının döşenmesi planlanan bölgede Alt yapı güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla plan ve program dâhilinde sıcak asfalt serimi, Kilitli parke yapımı ve benzeri çalışmalara başlanacak.