VAKIF KÖPRÜSÜNDE EĞİM AZALTMA ÇALIŞMALARI BUGÜN BAŞLIYOR… VAKIF KÖPRÜSÜNDE EĞİM AZALTMA ÇALIŞMALARI BUGÜN BAŞLIYOR…
Kuzey Marmara Otoyolunun geçişi için planlanan Vakıf köprüsünde revizyon çalışmaları bugün itibari ile başlıyor.

Kuzey Marmara Otoyolunun geçişi için planlanan Vakıf köprüsü dik olması sebebi ile yüklenici firma tarafından revizyon çalışmaları bugün itibari ile başlıyor.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan’ın, Ulaştırma Bakanlığımız ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile görüşmeleri neticesinde vakıf köprüsünün revizyona alınarak daha önce %7,5 olan eğimin %4,5’e düşürülmesi planlanıyor.

60 gün süre ile kapatılacak olan vakıf köprüsü, alternatif yol olarak köprünün hemen girişinde bulunan Eskibedil Mahallesi yolunu kullanarak, Kızılcıkorman Mahallesinden E-5 Karayoluna çıkabilecekler.