SÜPER LİG HAKEMİMİZ ATİLLA KARAOĞLAN'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET SÜPER LİG HAKEMİMİZ ATİLLA KARAOĞLAN'DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET
Süper Lig Hakemimiz ilçemizin değeri, Gurur Kaynağı Atilla Karaoğlan Belediye Başkanımıza ziyarette bulundu.

Değerli büyüğümüz Osman Karaoğlan, İlçemizin gurur kaynağı Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Hakemi Atilla Karaoğlan ve Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Hakemi Levent Gümüşdere Belediye Başkanımız Bilal Soykan’a ziyarette bulundular.

Hakemlerimiz Atilla Karaoğlan ve Levent Gümüşdere Başkanımızın ismi bulunan A Milli Takımı futbolcularının imzaladığı formayı Başkanımıza hediye ettiler.

Misafirlerimize nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.