Başkanımız Bilal Soykan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı Başkanımız Bilal Soykan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı
Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü olması hasebiyle Akyazı Belediyemiz bünyesinde görev yapan kadın çalışanlarımızı, ilçe genelinde çarşı içerisinde ve birçok kamu kurumunda çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü tebrik etti.

Başkanımız ilk olarak Akyazı Belediyesi Ana hizmet binasındaki bayan çalışanlarımızdan başlayarak, Adliye Binası çalışanlarımızı, İlçe Toplum Sağlığı Binası çalışanlarımızı, Akyazı Devlet Hastanesi çalışanlarımızı,  İlçe Kaymakamımız Sayın Yakup Güney ile birlikte Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Sosyal yardımlaşma Vakfında görev yapan Kadın personellerini ve aynı zamanda İlçe Merkezinde çalışan kadın çalışanlarımıza günün anlam ve önemine binaen çiçek vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü tebrik etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü münasebetiyle mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Bilal Soykan “Şehit anneleri ve eşleri başta olmak üzere yaşamımızın her anında varlıklarıyla umudumuzu yeşerten, bizi eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız olarak veren fedakâr, emektar tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü tebrik ediyorum. Peygamber Efendimiz bir Hadis- i Şeriflerinde “Sizin en hayırlınız kadınlara karşı hayırlı olanınızdır” buyurarak, İslamiyet’in kadınlara verdiği öneme dikkat çekmektedir. Bu minvalde bizler de kadınlarımıza karşı hoşgörülü, sabırlı ve anlayışlı olmalıyız” dedi.