BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİLAL SOYKAN PAZARYERİNDE DENETİMDE BULUNDU BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİLAL SOYKAN PAZARYERİNDE DENETİMDE BULUNDU
Başkanımız Bilal Soykan; Çarşamba günü kurulan kapalı pazaryerinde esnaflarımız ile bir araya kurallara uymaları konusunda bilgilendirmede bulundu.

Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal SOYKAN; Başkan yardımcılarımız ve Zabıta ekiplerimiz ile beraber Kapalı pazaryerinde esnafları ziyaret ederek sağlık için hepimiz için sloganıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına büyük bir dikkatle uyulması ile ilgili esnaflarımıza tavsiyelerde bulunarak, hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Başkanımız “Halkımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Pazar yerlerindeki girişlerin kontrol altına aldık. Hijyen kurallarına uyarsak ve temastan uzak durursak, bu hastalık konusunda hem kendimizi hem de çevremizi korumuş oluruz." dedi.