Mart ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Mart ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Akyazı Belediyesi Meclis Toplantısında Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2021 yılı Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 1 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Akyazı Belediyesi Meclis Toplantısında Coronavirüs tedbrileri kapsamında 2021 yılı Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 1 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararın ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan; Sakarya ilimizin yüksek riskli bölgede olması sebebi ile tedbirlere daha sıkı uymamızı, Aşılamanın bu süreçte ne kadar önemli olduğunu, 65 yaş üstü vatandaşlarımızı aşı olması konusunda her türlü yardımda bulunacağından bahsetti.

Ayrıca ilçemizin duayen gazetecisi Kenan Certel Hocamızın 75 yaş doğum gününü kutlayarak; Sağlıklı, mutlu, Huzurlu bir ömür diledi…