SAKARYA VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ SAKARYA VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Sakarya Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanımız Bilal Soykan ilçemizdeki karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

Dün akşam saatlerinde ilçede yoğunlaşan kar yağışının ardından harekete geçen ekiplerimiz ilçe genelinde karla mücadele için kepçe ve greyderlerle yol açma, kar küreme, kar temizliği çalışmalarına hızla başladı.

İlçemizi etkisi altında alan yoğun kar yağışının ardından oluşabilecek her türlü ulaşım sorununu ve engeli ortadan kaldırmak, trafiğin rahatlamasını sağlamak amacıyla tüm mahallelerimizde çalışmaya başlayan teknik ekiplerimiz, kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.