BASIN MENSUPLARIMIZLA GEÇEN 2 YILI DEĞERLENDİRDİK BASIN MENSUPLARIMIZLA GEÇEN  2 YILI DEĞERLENDİRDİK
Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal SOYKAN Başkan yardımcıları ile birlikte Akyazı Belediyesi Meclis Salonunda 03 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da İlçemiz Basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Belediyemiz tarafından 2019 yılından bu yana yapılan tüm faaliyetler basın mensuplarımıza slayt gösterisi ile anlatıldı.

Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal SOYKAN Başkan yardımcıları ile birlikte Akyazı Belediyesi Meclis Salonunda 03 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10.00’da İlçemiz Basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Belediyemiz tarafından 2019 yılından bu yana yapılan tüm faaliyetler basın mensuplarımıza slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.