10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Belediye Başkanımız Bilal Soykan'dan; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle her türlü şartta, zor koşullarda kar, yağmur, soğuk, fırtına, gece gündüz demeden fedakarca halk adına gören, gözlemleyip kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken zamanından,  sevdiklerinden ailesinden fedakarlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi gibi kutsal bir görevi yerine getiren, halkın gözü, kulağı toplumun da sesi olan, böylesine önemli müstesna bir görev de insanların ortak sesi, gözü, kulağı olan, basın meslek ilkeleri doğrultusunda görevlerini başarıyla ifa eden başta gazetecilerimiz olmak tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler dileriz.