10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

10 Kasım Atatürkü anma günü etkinlikleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılı olması münasebetiyle Akyazı'da tören düzenlendi.

Törene Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve İlçe Garnizon Komutanı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk konması ile başlanıldı. Çelenklerin konulmasının ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.