2020 DÜNYA DAĞ BİSİKLET ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI 2020 DÜNYA DAĞ BİSİKLET ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, 23-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşen 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası başarıyla tamamlandı.

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi yanında kurulan Sakarya EXPO fuar alanında İlçemizin tanıtımını yapmak üzere Akyazı Belediyesi olarak açmış olduğumuz standımızı ziyaret eden misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyduk. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem YÜCE’ye, organizasyonda emeği geçenlere ve tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.