SOKAK HAYVANLARI KARANTİNA MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR SOKAK HAYVANLARI KARANTİNA MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
Belediye Başkanımız Bilal Soykan; Belediyemizin Sokak Hayvanları Karantina Merkezinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Bilal Soykan Sokak Hayvanları Karantina Merkezi’nin Sona gelinen çalışmalarını yerinde inceleyerek, Sağlık İşleri Müdürlüğünden eksikler ve yapılacaklar konusunda bilgi aldı. Açılışını “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü”nün anlam ve önemine binaen o tarihe denk getirmek isteyen Başkanımız; “Hayvanları seven biri olarak, sokak hayvanlarının bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyduklarını biliyorum. Yiyecek ve barınma ihtiyaçlarını zaten meskun yerlerde karşılamaya çalışıyorduk, yapımı ve elektrik ve su işleri biten, çevre düzenlemesi, güvenlik kameraları, yemlik, suluk ve bunun gibi ufak tefek eksikleri önümüzdeki hafta tamamladıktan sonra “4 Kasım Hayvanları koruma günü”ne yetiştirmeye çalışıyoruz. Akyazılı hayvansever vatandaşlarımızın destekleri ile birlikte, ilçemizde sokak hayvanları ile ilgili sıkıntıyı inşallah gündem olmaktan çıkaracağız “ dedi.