AKYAZI'DA AHİLİK HAFTASI ASIRLIK ÇINARLARLA KUTLANDI AKYAZI'DA AHİLİK HAFTASI ASIRLIK ÇINARLARLA KUTLANDI
Dürüstlük ve dayanışmayı, esnaflığı bir sanatla birleştirerek İlçemizde yarım asırdır çeşitli sektörlerde hizmet veren ve öğrendiklerini yeni nesillere aktaran, yeni ustalar ve usta eller yetiştiren değerli Esnaflarımızın Ahilik haftasını hep birlikte kutladık. Belediye başkanımız Sayın Bilal SOYKAN 50 yıldır ilçemizde hizmet verenasırlık çınarlara Şükran Belgesi ve küçük hediyeler vererek Ahilik Haftalarını tebrik etti.