COVİD 19- MASKE MESAFE HİJYEN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR COVİD 19- MASKE MESAFE HİJYEN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile Türkiye genelinde 81 ilde Covid -19 tedbirleri kapsamında başlatılan denetimler ilçemiz genelinde aralıksız devam ediyor.

Kuzuluk mahallesinde yapılan denetimlere katılan Akyazı Kaymakamımız Sayın Yakup Güney, İlçe Emniyet Müdürümüz Ercan Aykan, İlçe Jandarma bölük komutanı Semih Gümüşbaş, Belediye Başkan yardımcımız Mehmet Öztürk esnafları tek tek dolaşarak maske, mesafe ve hijyen konusunda önemli uyarılarda bulundular.

#EvdeKalAkyazı #EvdeHayatVar
#maske #mesafe #hijyen