İLÇEMİZDE KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR İLÇEMİZDE KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Son günlerde yaşanan Koronavirüs vakalarının artması sonucu alınan tedbirlerle İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge kapsamında Ülke genelinde kapsamlı denetimlere devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri“ konulu genelge kapsamında Sağlık Bakanlığının talimatları ile başlanılan denetimlere il ve ilçelerde, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk birimleri (zabıta) katılımıyla “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” sloganı ile sürdürülüyor.
Yapılan denetimlere İlçe Kaymakamımız , Belediye Başkan Vekilimiz, İlçe Emniyet Müdürümüz, Başkan Yardımcılarımız, Muhtarlar Derneği Başkanımız, Akyazı Emniyeti ve Belediyemiz Zabıta ekipleri katıldı.

İlçemiz genelinde yapılan denetimler tüm işyerleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, berber, kuaför internet kafe, ticari taksiler, taksi durakları, parklar ve yaşam alanlarını kapsayacak şekilde devam ediyor.
Bizler salgınla mücadelemizi titizlikle sürdürüyoruz. Sizler de sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını lütfen ihmal etmeyin.

#SağlıkiçinHepimiziçin