EKİPLERİMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARALISIZ DEVAM EDİYOR EKİPLERİMİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARALISIZ DEVAM EDİYOR
Sağlık İşleri Ekiplerimiz Toplu yaşam alanlarını ve Koronavirüse yakalanmış vatandaşlarımızın evlerini dezenfekte yapıyor.

Belediyemiz Sağlık İşleri ekipleri; vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, parkları, ticari taksileri, toplu taşıma araçlarını, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının binalarını, Kaymakamlık, okulları, camileri, kültür ve spor merkezleri gibi ortak kullanım alanlarını, Koronavirüs’e (COVID-19) karşı dezenfeksiyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Ekiplerimiz tüm bunların yanında Koronavirüs’e yakalanmış karantina altına alınmış ya da Koronavirüs şüphesi ile gözetim altında tutulan vatandaşlarımızın evlerinin içi, dışı ve çevre binalar özel kimyasal ilaçlarla dezenfekte ediliyor.
Belediye ekiplerimiz Koronavirüs’e karşı Sağlık Bakanlığının önerdiği özel kimyasal ürünü kullanıyor. Bu kimyasal ilaçlar ortamda koku bırakmıyor ve insan sağlığına zarar vermiyor.
Maske ve mesafe kurallarına özellikle dikkat çekerek, tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dileriz…