AKYAZI’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NÖBETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ AKYAZI’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NÖBETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akyazı Kaymakamımız Sayın Yakup GÜNEY, Belediye Başkanımız Sayın Bilal SOYKAN, İlçe protokolümüz ve değerli hemşerilerimizle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nöbetimiz Akyazı Gazi Süleymanpaşa camii önünde sabaha kadar devam etti. Saat 00.13’te Huzur veren o ses, selalar yankılandı camilerimizden. Bayrağımızı yere düşürmeyen, bu vatanı canı pahasına savunarak hainlere teslim etmeyen tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Gazilerimize de Yüce Allahtan sağlık ve hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

Unutmadık... Unutmayacağız... Unutturmayacağız....