DÖRT MAHALLEMİZ BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YENİLENDİ DÖRT MAHALLEMİZ BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YENİLENDİ
Kabakulak, Uzunçınar, Eskibedil ve Yahyalı mahallelerimizden sonra ve Altındere mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce Akyazı’da yenilenen 4 mahalleyi ve bugün yapımına başlanan Altındere Mahallesindeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kabakulak, Uzunçınar, Eskibedil ve Yahyalı mahallelerimizde yaklaşık 7 km yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturup ardından Altındere mahallemizde 800 metre sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.

Bu zor günlerde, Kısıtlı imkanlarla hemşehrilerimizin yüzünü güldüren Sn Ekrem Yüce Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.

TEŞEKKÜRLER BÜYÜKŞEHİR...