KOVİD-19'LA MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR KOVİD-19'LA MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Koronavirüs Kovid-19’la mücadelemiz mesai gözetmeksizin 7/24 devam ediyor

Akyazı Belediyesi olarak Koronavirüs Kovid-19’la mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz.

Araç dezenfekte noktamızda her gün ortalama 150 aracı dezenfekte yaparak, araç sürücülerine ve yoldan geçmekte olan vatandaşlarımıza hijyenik maske dağıtıyoruz.
Vatandaşlarımızın sıra beklerken sosyal mesafe kuralını hatırlatmak ve riski azaltabilmek için Banka, Atm, Ekmek fırını gibi alanlarda zemine uyarı yazıları yazmaya devam ediyoruz.
İlçemizdeki tüm camilerin dezenfekte işlemleri tamamlanmış olup. 2. Tur dezenfekte çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.
Ova mahallelerimizde ULV aracımızla dezenfekte ve larva ilaçlaması yapıyoruz.
Nöbetten çıkan eczanelerimizi dezenfekte yapıyoruz.
Belediye binamız dahil olmakla beraber, kamu kurumlarımıza dezenfekte çalışmalarımız her gün devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetimlerine gece ekipleri ile birlikte 24 saat devam ediyor.

Tedbirlerimiz en üst seviyede devam ediyor...
Bizler sizin için dışarıdayız, Lütfen Siz #Evdekal'ın.🏠

#EvdeKalAkyazı