EMLAK ve ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI EMLAK ve ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI
Emlak Vergisi, (İşyeri için) Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. Taksitleri ödemeleri başladı mükelleflerimizin dikkatine önemle duyurulur. Ödemelerinizi belediyemiz veznelerine veya www.akyazi.bel.tr adresindeki e-belediye linkinden giriş yaparak (T.C. kimlik numarası veya Sicil Numaranızla) hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Emlak Vergisi, (İşyeri için) Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. Taksitleri ödemeleri başladı mükelleflerimizin dikkatine önemle duyurulur. Ödemelerinizi belediyemiz veznelerine veya www.akyazi.bel.tr adresindeki e-belediye linkinden giriş yaparak  (T.C. kimlik numarası veya Sicil Numaranızla) hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.