KORONA VİRÜSÜNE KARŞI İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR KORONA VİRÜSÜNE KARŞI İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR
Belediyemiz Sağlık İşleri Ekipleri Salgın hastalıklara karşı mücadele başlattı...

Korona virüs (Covid-19) salgını başta olmak üzere bulaşıcı ve salgın hastalıklardan korunmak ve tedbir amacıyla Akyazı Belediyesi olarak önlemler almaya devam ediyoruz.

Salgın hastalıklara, özellikle korona virüsü tehlikesine karşı Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemizde toplu taşıma araçları, camiler başta olmak üzere halkımızın yoğun olduğu yerlerde dezenfektan ve ilaçlama çalışmalarına başlandı.

Ekiplerimiz; okullar, sağlık ocakları ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da ilaçlanma çalışmalarına devam edecekler.