BAŞKAN SOYKAN’DAN SUBU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN SOYKAN’DAN SUBU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İlçemize kazandırılan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen hanımefendiye ziyaret...

Belediye Başkanımız Bilal Soykan Belediye Başkan yardımcıları ile beraber Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen hanımefendiyi ve Fakülte sekreteri Sertaç Koç’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yıllardır Akyazı’nın büyük beklentisi haline gelen ve çözüme ulaştırılmayı bekleyen 4 yıllık fakültenin ilçemize getirilmesinde büyük katkısı olan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan geçtiğimiz hafta açılışının yapıldığı Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen hanımefendiyi ve Fakülte sekreteri Sertaç Koç’u makamında ziyaret eden Başkan Soykan hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Soykan ziyaretinde kurumlar arası işbirliğine de vurgu yaparak “ilçemize kazandırılması bizlere nasip olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.  Akyazı Belediyesi olarak her zaman kurumlarımızla işbirliği içerisinde olduk bundan sonra da her zaman hem diğer kurumlarımızla hem de yeni fakültemizle de işbirliği içerisinde olacağız. Fakültemizin yeni Dekanı Prof. Dr. Yurdanur Dikmen hanımefendiye ve Fakülte sekreteri Sertaç Koç’a görevlerinde başarılar diliyorum ” dedi