BAŞKAN SOYKAN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU BAŞKAN SOYKAN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı ara tatili olması sebebiyle öğrencilerin karne sevincini paylaşmak amacıyla okullara ziyarette bulundu.

Okul Ziyaretlerine Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir katıldı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı ara tatiline girmesiyle karnelerini alan öğrencilerin karne sevincine ortak olmak amacıyla Erdoğdu İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Ortaokullarına yapılan ziyaretlerde Başkan Soykan karnelerini inceledikleri öğrencilere okulun ve okumanın önemini ifade eden çeşitli nasihatler de verdi.

Öğrencilerin Karnelerinin dağıtılmasının ardından Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir öğretmen ve öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.