BAŞKAN SOYKAN’DAN 2020 YILI MESAJI BAŞKAN SOYKAN’DAN 2020 YILI MESAJI
2020 yılının Akyazı’ya ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini dileyen Akyazı Belediye Başkanı SOYKAN, tüm hemşerilerimizin ve milletimizin yeni yılını kutladı.

BAŞKAN SOYKAN’DAN 2020 YILI MESAJI

Başkan SOYKAN, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız 2019 yılının muhasebesini yapma imkânını sunuyor.

İlçemizi yeni yılda daha modern, daha güçlü, daha mutlu ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için; vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olabilmek için neler yapabileceğimizin gayreti içerisindeyiz.

Sevgili hemşerilerim; bizler Akyazı Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmetlerimize hız kesmeden, durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek.

Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan, halkımızla iç içe,  onları dinleyen ve sorunlarına çözüm üretmeyi hedefleyen bir hizmet anlayışı içerisinde olduk.

2020 yılına da aynı anlayış, hizmet aşkı ve heyecanı içerisinde giriyoruz.

Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Hep birlikte, nice güzel yıllar yaşamak dileklerimle...’’

Bilal SOYKAN

Akyazı Belediye Başkanı