BAŞKAN SOYKAN’DAN GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET BAŞKAN SOYKAN’DAN GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİNE ZİYARET
Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN ve Belediye Başkan yardımcısı ilçemizde geleceğin Dünya şampiyonlarının yetiştiği Akyazı Belediyesi Kamil ÖZDAĞ Güreş eğitim merkezine ziyarette bulundu.

Dünya Şampiyonu Antrenör Kamil Özdağ’ın yönetimindeHafta içi her gün 16.00 ile 20.00 saatleri arasında Hafta sonu ise Cumartesi günü 10.30’dan 13.00’a kadar toplamda 5 gün boyunca yoğun bir şekilde antrenmanlarını sürdüren Akyazı Belediyesi Kamil ÖZDAĞ Güreş eğitim merkezi sporcularını Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN ziyaret etti.

Ziyarette tek tek bütün sporcularla tek tek tokalaşarak tanışan Başkan Soykan çalışmalar ile ilgili Antrenör Kamil Özdağ’dan bilgi aldı. Dünya Şampiyonu Antrenör Kamil Özdağ spora verdiği destek ilgi ve alakadan dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür etti.

Antrenman sonrasında Belediye Başkanı Bilal SOYKAN sporcularla topluca hatıra fotoğrafı da çektirerek çalışmalarında başarılar diledi.