İLÇE GENELİNDE TARLA YOLLARI BAKIMA ALINDI İLÇE GENELİNDE TARLA YOLLARI BAKIMA ALINDI
Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı iş makineleri ve teknik ekipleri tarafından ilçe genelinde tarla yolları tesviyesi yapılıyor.

Çiftçilerin tarlalarına ulaşımlarını sağlayan arazi yollarının kış mevsimi ve sonrasında gelen yağışlı dönemde bozulması sebebiyle harekete geçen Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde başlattığı tarla yolları bakım onarım ve tesviye çalışmalarına Osmanbey, Bedilkazancı, Topağaç, Ramastlı mahallelerinde hızla devam ediyor. Tarla ve Arazi yollarında yürütülen çalışmalarda daha önce tespiti yapılarak ve iş programında alınan tüm kesimler ve güzergâhtaki yollar greyderler ile düzeltilerek çiftçilerin rahat ulaşım sağlayabilecekleri hale getiriliyor.