İLÇEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR… İLÇEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…
Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince bozuk, yıpranmış durumdaki yolların sıcak asfalt çalışmaları Yuvalak mahallesinde devam ediyor.

Ekipler Yuvalak Mahallesinde Bozuk ve yıpranmış durumdaki 2311 metrelik alanda 1177 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde takip eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ; “Alt yapı çalışmalarımıza tüm ilçemizde devam ediyoruz.. İlçemizdeki tüm mahallelerimizin eksiklerini biliyoruz. Gerek seçim çalışmaları döneminde gerekse Muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerle ihtiyaçlarımızın tespitini yaptık. Bununla ilgili planlamamızı da yaptık. İmkanlar el verdikçe sözünü verdiğimiz gibi özellikle asfalt ve alt yapı sorunlarını çözeceğiz. Daha yaşanabilir bir Akyazı için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.