AKYAZI BELEDİYESİ TEMMUZ 2019 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ AKYAZI BELEDİYESİ TEMMUZ 2019 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
5393 sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi uyarınca Akyazı Belediye Meclisi 12.07.2019 Cuma günü Saat 14.00’de meclis üyelerinin katılımı ile Belediye meclis salonunda toplanarak Temmuz ayı olağan üstü meclis toplantısı gerçekleştirildi. Akyazı Belediyesi Temmuz ayı olağan üstü meclis toplantısında 2 ana gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

1-      Belediyemizce Cadde ve Sokakların asfaltlanması ve plent altı binder asfalt beton alımı yapım işi için İller bankası A.Ş’den kredi kullanılması iş ve işlemleri ile ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı’na yetki verilmesi teklifinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

2-      Belediyemizin % 99,82 hissesi bulunan Akbelde İnşaat Taahhüt Yatırım Pazarlama Sağlık Hizmetleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyelerini atamak üzere Belediye Başkanı’na yetki verilmesi teklifinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.