Sorunsuz Akyazı için Altyapı çalışmaları devam ediyor Sorunsuz Akyazı için Altyapı çalışmaları devam ediyor
Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin tüm mahallelerinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yağmur Suyu hatları ve açık kanal temizlikleri, büz döşeme, kanalizasyon hattı, tasfiye çalışmaları gibi birçok alt yapı işlemlerine devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ekipleri ile Akyazı’nın her yerinde ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyor. Kabakulak Mahallesinde alt yapı çalışmaları ile başlayan ekipler 27 metre 600 lük büz ile alt yapı güçlendirme çalışmaları devam etmekte.

Aynı zamanda ekipler Osmanbey ve Hasanbey mahallerinde kanal açma ve temizleme çalışmalarını hızla sürdürmekte.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada; Hedefimiz sorunsuz bir Akyazı, bunun için tüm mahallelerimizde kanalları temizleyerek büz döşemesi yapıyoruz. Gerekli bölgelerde eski büzleri çıkartıp yenileri ile değiştiriyoruz. Yapılan Çalışmalar neticesinde yapımı tamamlanan kanallarımız özellikle kış ve bahar aylarında aşırı yağışlar sonucu taşkınların önüne geçmeyi planlıyoruz.