DURMUŞLAR MAHALLESİNDE ALT YAPI GÜÇLENDİRMESİ DURMUŞLAR MAHALLESİNDE ALT YAPI GÜÇLENDİRMESİ
Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Durmuşlar Mahallesinde başlatmış olduğu alt yapı çalışmaları kapsamında Büz döşeme işlemleri gerçekleşiyor.

Özellikle Sel, su taşkını, heyelan riski taşıyan yerlerde, araç ve yaya trafiğini engelleyecek alanlarda öncelikli olmak üzere ilçe genelinde yoğun tempoda çalışan ekipler bugün Durmuşlar Mahallesi genelinde başlattıkları alt yapı çalışmaları kapsamında İhtiyaç durumuna göre mahalleye 20 metre 300 lük ve 20 metre 600 lük betonarme büz döşemesi yapılıyor.

Yağmur sularının kontrolü sağlanıp sel ve taşkınlar önlenmesi için yapılan büz döşeme çalışmaları ilçe genelinde her mahalleye yapılmakta. Fen işleri müdürlüğünce tespiti yapılan yerlere iş ve yatırım planlaması doğrultusunda alt yapı çalışmaları başlatılıp gerekli işlemler itina ile gerçekleştirilmektedir.