İLÇE GENELİNDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR İLÇE GENELİNDE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince bozuk, yıpranmış durumdaki yolların sıcak asfalt yama çalışmaları bugün Salihiye mahallesinde devam ediyor.

Akyazı genelindeki yollarda zamanla oluşan bozulmalar ve çökmelere karşı çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespit edilen yerlerde ve yeni açılan parsel yollarda asfalt yama işlemlerine her gün aralıksız devam etmekte.

Akyazı belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt yama çalışmalarına bugün Salihiye Mahallesinde ve Fatih mahallesinde eksik kalan bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor.