ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI İHTİYAÇLI BÖLGELERDE DEVAM ETMEKTE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI İHTİYAÇLI BÖLGELERDE DEVAM ETMEKTE
Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince bozuk, yıpranmış durumdaki yolların sıcak asfalt yama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akyazı genelindeki yollarda zamanla oluşan bozulmalar ve çökmelere karşı çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespit edilen yerlerde ve yeni açılan parsel yollarda asfalt yama işlemlerine havaların ve şartların elverişli olması durumlarına göre aralıksız olarak devam ediyor.

Asfalt yama çalışmaları bugün Fatih mahallesinde daha önce ihtiyaçlı bölgelerin belirlenmesi ile asfalt yama çalışmaları sürdürülmekte.