SOSYAL GELİŞİM MERKEZİNDE YIL SONU ETKİNLİKLERİ SOSYAL GELİŞİM MERKEZİNDE YIL SONU ETKİNLİKLERİ
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve Meclis Üyeleri Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenen yıl sonu Etkinlikleri gösteri ve sergisine katıldı.

Sosyal Gelişim Merkezinde yıl boyunca eğitim alan 1527 öğrencimizin yıl sonu etkinliklerinde Resim, El sanatları, 3 Boyutlu maket tasarımı kursu öğtencilerinin birbirinden güzel el sanatları sergileriyle, Müzik, Drama ve Halk oyunları kursu öğrencilerinin muhteşem sahne performansıyla seyircilerden tam not aldı. Satranç, Dama ve mangala yarışmalarında dereceye giren kursiyerlere Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce madalyalarını takdim etti. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan "Çocuklarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum, Ailelerimizin de çocuklarımıza bu tür kurs ve eğitimlere yazılması konusunda destek olması gerekiyor" dedi.