Başkan Soykan’dan Durmuşlar Mahallesine Ziyaret Başkan Soykan’dan Durmuşlar Mahallesine Ziyaret
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Belediye Meclis üyesi Mustafa Birincioğlu Durmuşlar Mahallesine ziyarette bulunarak mahalle Muhtarı Bekir Durmuş ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkıyla çay sohbetinde buluşan Başkan Bilal Soykan “ Gönül Belediyeciliği prensiplerimiz doğrultusunda her zaman vatandaşlarımızla beraber olacağız. Samimiyet ve Gayretle sizlere hizmet etmek çıktığımız bu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Durmuşlar mahalle halkına 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakına verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.